Kink komende 2 weken in teken van de Kink 1500

Kink komende 2 weken in teken van de Kink 1500:
Kink komende 2 weken in teken van de Kink 1500

Kink is maandagochtend om 9 uur gestart met de Kink 1500, de 1500 beste alternatieve tracks ooit gemaakt volgens de luisteraars en de radiozender. Het radiostation staat twee weken lang in het teken van deze lijst.

Muse is de meest genoteerde artiest, ze staan met 20 nummers in de lijst, gevolgd door Nirvana en Foo Fighters, die beide 17 keer in de lijst staan. 'How Not To Drown' van Chvrches (feat. Robert Smith) is de hoogste nieuwe binnenkomer op #1.

Ook de top 10 is al bekend alleen nog niet de volgorde. Hiervoor kan nog steeds gestemd worden. De top 10 ziet er -op alfabetische volgorde-  als volgt uit: De Staat - Witch Doctor Foo Fighters - Everlong Metallica - Master of Puppets Muse - Knights of Cydonia Pearl Jam - Black Queens Of The Stone Age - No One Knows Rage Against The Machine - Killing in the Name Rammstein - Deutschland The Cure - A Forest

The Killers - Mr. Brightside

Kink komende 2 weken in teken van de Kink 1500

Vorig jaar stond ‘Black’ van Pearl Jam op 1, gevolgd door ‘Knights of Cydonia’ van Muse en Radiohead met ‘Paranoid Android’. De eerste twee staan ook dit jaar in de top 10, de laatste niet. Radiohead is te vinden op nummer 14.

De Kink 1500 is elke dag tussen 8 en 19 uur te horen op de zender. In de avond en nacht wordt de lijst herhaald. [RadioWereld.NL]
Foto: RadioWereld.NL

Attachments:
kink-komende-2-weken-in-teken-van-de-kink-1500

Popular posts from this blog

The Day the Music Died - August 14th 1967

Skyport Radio 50th Anniversary Broadcast